Enzýmy posilňujúce trávenie - 120 kapsulí

Neohodnotené
 

Enzýmy sú kľúčové takmer pre všetky procesy v tele, vrátane rozkladania potravy na využiteľné látky.

Dostupnosť Skladom
€31,10
€25,92 bez DPH
   
Kód tovaru 00030
Výrobca Health Force
Kategória Trávenie a zažívanie
 

Enzýmy sú kľúčové takmer pre všetky procesy v tele, vrátane rozkladania potravy na využiteľné látky. Každé jedlo, ktoré je tepelne upravené nad 45°C, enzýmy stratilo. Varenie, konzervovanie a ďalšie úpravy ničia živé enzýmy. Preto, ak jete varené jedlo, potrebujete zničené enzýmy nejakým spôsobom nahradzovať.

Nedostatok enzýmov = málo zdravia!

Pre dobré fungovanie organizmu je veľmi dôležité správne trávenie. Pokiaľ telu enzýmy chýbajú, musí si pracne vytvárať svoje vlastné. Nedostatok enzýmov má za následok to, že potrava zostane len natrávená. Inými slovami, telo má k dispozícií menej nutrientov a navyše mu nestrávené jedlo škodí.

Digestion Enhancement Enzymes™ zvyšuje vstrebávanie, asimiláciu a využitie potravy a ďalších v potrave obsiahnutých doplnkov. Minimalizuje tiež množstvo toxického, úplne nestráveného, alebo len natráveného jedla. Takéto toxické čiastočky by sa inak mohli dostať do krvného obehu a spôsobiť v ňom rôzne problémy (napr. alergie); iné mikročastice činnosťou baktérií kvasia či zahnívajú a tým vytvárajú plyny.

Navyše, ak je telo nútené samo vytvárať tráviace enzýmy, vyčerpáva sa. Preto následne produkuje menej tráviacich enzýmov (a to je príčinou oslabeného zdravia, vzniku chorôb, starnutia, degenerácie, nedostatku vitality a ďalších problémov).

Metabolické enzýmy obsahujú metabolické ANTIOXIDAČNÉ ENZÝMY. Keď konzumujete potravu zbavenú enzýmov (varené jedlá, jedlá ohriate nad teplotu 45°C), nenamáčané orechy, semienka a obilné zrná, telové zásoby metabolických antioxidačných enzýmov sú nižšie a bunky sú vystavené vyššej miere ničivých účinkov VOĽNÝCH RADIKÁLOV.

Digestion Enhancement Enzymes™ nutrične podporuje zvýšenú hladinu metabolických ANTIOXIDANTOV.

Digestion Enhancement Enzymes™ výrazne zvyšuje vstrebávanie, asimiláciu, využitie potravy a ďalších v potrave obsiahnutých doplňkov

Digestion Enhancement Enzymes™ tiež podporuje zvýšenú hladinu prirodzených metabolických antioxidačných enzýmov.

Hlavná príčina zlého zdravia je nedostatok metabolických enzýmov (vrátane metabolických antioxidačných enzýmov), ktoré v podstate umožňujú všetky procesy v našom tele. Čím vyššiu máte hladinu metabolických enzýmov, tým väčšia je schopnosť prečisťovania, hojenia a regenerácie.

Aby sme boli zdraví, potrebujeme (vedľa ďalších vecí) úplne stráviť potravu a zachovať vysokú hladinu metabolických enzýmov. Najlepším spôsobom, ako sa toho dá dosiahnuť, je dodávať telu tú najlepšiu potravu, teda veľa surovej, nevarenej rastlinnej stravy, regeneratívne biokompatibilné potravinové doplnky a doplnkové tráviace enzýmy atď.

Surová strava obsahuje enzýmy, a preto je vhodnejšia ako varené jedlo.

Bohužiaľ, kvôli nedostatku minerálov v pôde dnes už väčšina surovej potravy postráda ideálnu hladinu enzýmov. Pri konzumácii len surovej stravy a ak sa vyvarujete nenamáčaným orieškom a semienkam, potrebujete dodatočné tráviace enzýmy oveľa menej. POZOR: Surové, nenamáčané orechy, obilné zrná, semienka či maslo zo semien vyžadujú tráviace enzýmy, pretože obsahujú prírodné enzymatické inhibítory.

Digestion Enhancement Enzymes™ nahradí enzýmy, ktoré v tepelne upravenom jedle úplne chýbajú a v surovej strave majú pravdepodobne zníženú hladinu. Jedlo bude lepšie strávené a cenné zásoby metabolických enzýmov vo Vašom tele sa nebudú vyčerpávať. Tým sa zásadne zvýši schopnosť vstrebania jedla a potravinových doplnkov.

Pamätajte si: Ste tým, čo strávite a vstrebáte; číže nielen tým, čo zjete.

Rastlinné verzus živočíšne enzýmy

Rastlinné enzýmy fungujú vo všetkých fázach trávenia, vrátane fáze natrávenia. Živočíšne enzýmy (obvykle pochádzajúce zo slinivky brušnej jatočných zvierat) sú aktívne len v neskorších fázach trávenia. Keďže sa nepodieľajú na procese natrávenia, sú oveľa menej efektívne.

Kvôli práve zmieneným dôvodom je optimálne užívať Digestion Enhancement Enzymes™pri každom jedle (vo väčších množstvách s tepelne upravenou stravou, v menších so surovou).Digestion Enhancement Enzymes™ pomôžu stráviť proteíny, tuky, karbohydráty a celulózu.

Užívaním Digestion Enhancement Enzymes™ s ďalšími potravinovými doplnkami sa tiež zvýši schopnosť vstrebávania, a tým tiež ich využitie. Čím zdravšie žijete, tým menej zaťažujete svoje telesné orgány, vrátane pečene. Máme skúsenosti (z výsledkov iridológie a analýzy krvných buniek), že veľké percento ľudí má vysoké hodnoty pečeňových testov. Obvykle platí, že čím je organizmus starší či zanesenejší toxínmi, tým sú hodnoty pečeňových testov vyššie.

Zloženie:

  • proteáza – 25 250 HUT
  • proteáza odolná voči kyselinám – 220 SAP
  • Lipáza – 1500 FIP
  • Amyláza – 5 500 DU
  • Celuláza – 1650 CU
  • Laktáza – 400 LAC
  • Bromelain (z ananásu) – 10 000 PU
  • Papain (z papáji) – 13 200 PU
  • Alfa galaktosidáza – 90 GaIU

Kapsula: non-GMO celulóza

Doporučené užívanie:

1-5 kapsúl ku každému jedlu - v závislosti na množstve varenej stravy a problémoch s trávením. Pokiaľ konzumujete mäso, mliečne výrobky, vajíčka a nenamáčané orechy a semena je vhodné užívať viac kapsúl (ideálne 5). Tofu, obilné zrná, zemiaky vyžadujú 2-3 kapsule. Varená zelenina 1-2 kapsule. Čím viac varenej stravy (a nemáčaných orechov a semienok) jete, tým viac potrebujete doplniť enzýmy, o ktoré ste varením prišli.

*Tieto údaje neboli potvrdené americkým Úradom pre liečivá a potraviny (FDA). Tento výrobok neslúží k diagnostikovaniu a ani liečeniu chorôb.

UPOZORNENIE
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!

 

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.