Domáci tatarák s hriankou a chutným vínom rosé

tatarak

Dlho zatracovaný, počas posledných rokov dokonca aj legislatívne zakázaný, napriek tomu milovaný a u mnohých obľúbený (v medzičase aj legislatívne znova povolený) TATARÁK. Ste jeho milovníkom? Či odporcom? Priznáme sa, že z času na čas, dať si dobrý tatarák nie je zlé. Aspoň z nášho hľadiska. Ak neviete ako ho pripraviť a chceli by ste tatarák vyskúšať, prinášame vám recept, ktorý vám zaručí, že si tatarák zamilujete. Jeho príprava je pomerne jednoduchá. 

 

 

Postup:
Na prípravu budeme potrebovať:

400g domácej hovädzej sviečkovice

Žĺtok z domáceho vajíčka

Himalájsku soľ

Kečup

Horčicu

Cibuľu

Čierne korenie

Worčestrové korenie

 

Cesnak, chlebík a víno(to naše je bez histamínu) 

tatarak1

 

Všetky ingrediencie zmiešame. Pripravíme si topinky a ideálne aj vychladené vínko - my sme zvolili rosé . Ako inak, bez histamínu.

 

 

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie