Domáci tatarák s hriankou a chutným vínom rosé

tatarak

Dlho zatracovaný, počas posledných rokov dokonca aj legislatívne zakázaný, napriek tomu milovaný a u mnohých obľúbený (v medzičase aj legislatívne znova povolený) TATARÁK. Ste jeho milovníkom? Či odporcom? Priznáme sa, že z času na čas, dať si dobrý tatarák nie je zlé. Aspoň z nášho hľadiska. Ak neviete ako ho pripraviť a chceli by ste tatarák vyskúšať, prinášame vám recept, ktorý vám zaručí, že si tatarák zamilujete. Jeho príprava je pomerne jednoduchá. 

 

 

Postup:
Na prípravu budeme potrebovať:

400g domácej hovädzej sviečkovice

Žĺtok z domáceho vajíčka

Himalájsku soľ

Kečup

Horčicu

Cibuľu

Čierne korenie

Worčestrové korenie

 

Cesnak, chlebík a víno(to naše je bez histamínu) 

tatarak1

 

Všetky ingrediencie zmiešame. Pripravíme si topinky a ideálne aj vychladené vínko - my sme zvolili rosé . Ako inak, bez histamínu.

 

 

 

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.