Dlho zatracovaný, počas posledných rokov dokonca aj legislatívne zakázaný, napriek tomu milovaný a u mnohých obľúbený (v medzičase aj legislatívne znova povolený) TATARÁK. Ste jeho milovníkom? Či odporcom? Priznáme sa, že z času na čas, dať si dobrý tatarák nie je zlé. Aspoň z nášho hľadiska. Ak neviete ako ho pripraviť a chceli by ste tatarák vyskúšať, prinášame vám recept, ktorý vám zaručí, že si tatarák zamilujete. Jeho príprava je pomerne jednoduchá.
Postup:
Na prípravu budeme potrebovať:
400g domácej hovädzej sviečkovice
Žĺtok z domáceho vajíčka
Kečup
Cibuľu
Čierne korenie
Worčestrové korenie
Cesnak, chlebík a víno(to naše je bez histamínu)
Všetky ingrediencie zmiešame. Pripravíme si topinky a ideálne aj vychladené vínko - my sme zvolili rosé . Ako inak, bez histamínu.
Ak chcete chlebík zdravý a kváskový, máme pre vás tip / Simi.