Šťava z granátového jablka BIO - 1l

Neohodnotené
 
Dostupnosť Skladom
€4,80
€4 bez DPH
   
Kód tovaru 00102
Výrobca Natural
Kategória Ovocné, rastlinné a zeleninové šťavy
 

100% BIO ovocná šťava z celého ovocia granátových jabĺk, čistá šťava - nie z koncentrátu, získaná lisovaním za studena. Bez konzervačných látok, pridaného cukru a farbív. Obsahuje prírodný cukor vyskytujúci sa v granátových jablkách.

Granátové jablko je silný antioxidant a je veľmi hodnotné z hľadiska medicíny. Jedno čerstvé granátové jablko obsahuje nízke množstvo bielkovín, kalórií ale za to vyššie množstvo vlákniny. Okrem toho je zdrojom veľkého počtu vitamínov (kyselina listová, kyselina pantoténová, niacín, vitamín B1- tiamín, B2 - riboflavín, B6, C, E, K) a minerálov (fosfor, draslík, horčík, mangán, meď, selén, sodík, vápnik, zinok, železo).

V starovekej Perzii sa používalo na podporu liečby cukrovky, hypertenzie, žalúdočných problémov a kožných chorôb. Tiež sa používalo na liečbu neplodnosti a menopauzových symptómov vzhľadom na prirodzený obsah fytoestrogénov.

Benefity Granátového jablka:

  • silný zdroj antioxidantov, najmä polyfenolov
  • bojuje proti chorobám srdca a vysokému tlaku
  • znižuje vysokú hladinu cholesterolu a cukru v krvi
  • neutralizuje voľné radikály
  • pomáha pri rakovine prostaty, pomáha zabraňovať rozvoju rakovinových buniek
  • podporuje imunitný systém

Odporučená denná dávka: 100 - 200 ml minimálne pol hodiny pred jedlom. Ustanovené odporúčané dávkovanie sa nesmie prekračovať.

UPOZORNENIE
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.