Neohodnotené

Kokosový cukor BIO - porcovaný - 50 x 5 g

Skladom
Kód: 00005
Značka: Big Tree
€10,90 –9 % €9,90 €8,25 bez DPH
Kokosový cukor BIO - porcovaný - 50 x 5 g
Akcia
€10,90 –9 %

Kokosový palmový cukor je jedným zo sladidiel s nejnižším glykemickým indexom na trhu. Náš organický palmový cukor je veľmi výživný, ekologicky šetrný a poskytuje trvalú energi s úžasnou chuťou hnedého cukru.

Kokosový cukor je najlepším prírodným sladidlem. Má nízky glykemický index a je vysoko výživný. Palmový cukor slúží ako jednoduchá náhražka cukru, ktorá poskytuje energiu a výživu. Sladké kryštálky sa vyrábajú z nektáru tropických kokosových palmových kvetov v Indonézii na ostrove Bali. Ihneď po zozbieraní sa uvarí a tým sa vytvorí karamel, ktorý se rozdrtí na jemný kryštáľ. SweetTree palmový cukor je perfektná voľba pre každé použitie, od kávy po čaj, cereálie, pečenie a zákusky.

Kokosový palmový cukor od spoločnosti Big Tree Farms patrí k rade kvalitných ekologických surovín, ktoré sú 100% prírodné a boli vyrobené podľa noriem fair-trade. Jedná sa o kokosové palmy, ktoré rastú v diverznom a prirodzenom ekosystéme mimo oblastí s vyčerpanou pôdou. Palmy vyžadujú len malé množstvo vody. Spoločnosť spolupracuje priamo s pestovateľmi a ponúka im množstvo programov na udržanie prírodného spôsobu pestovania palmového cukru i dobrých pracovných podmienok. Výberom tohoto produktu naviac prispievate na pomoc eko-farmárom v Indonézii.

Skladovanie: Doporučuje sa, aby bol cukor uložený na chladnom a suchom mieste.

Hmotnosť: 250 g

UPOZORNENIE
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!