Kokosový cukor BIO - porcovaný - 50 x 5 g

Neohodnotené
 
Dostupnosť Skladom
€10,90
€9,08 bez DPH
   
Kód tovaru 00005
Výrobca Big Tree
Kategória Kokos a výrobky z kokosu
 

Kokosový palmový cukor je jedným zo sladidiel s nejnižším glykemickým indexom na trhu. Náš organický palmový cukor je veľmi výživný, ekologicky šetrný a poskytuje trvalú energi s úžasnou chuťou hnedého cukru.

Kokosový cukor je najlepším prírodným sladidlem. Má nízky glykemický index a je vysoko výživný. Palmový cukor slúží ako jednoduchá náhražka cukru, ktorá poskytuje energiu a výživu. Sladké kryštálky sa vyrábajú z nektáru tropických kokosových palmových kvetov v Indonézii na ostrove Bali. Ihneď po zozbieraní sa uvarí a tým sa vytvorí karamel, ktorý se rozdrtí na jemný kryštáľ. SweetTree palmový cukor je perfektná voľba pre každé použitie, od kávy po čaj, cereálie, pečenie a zákusky.

Kokosový palmový cukor od spoločnosti Big Tree Farms patrí k rade kvalitných ekologických surovín, ktoré sú 100% prírodné a boli vyrobené podľa noriem fair-trade. Jedná sa o kokosové palmy, ktoré rastú v diverznom a prirodzenom ekosystéme mimo oblastí s vyčerpanou pôdou. Palmy vyžadujú len malé množstvo vody. Spoločnosť spolupracuje priamo s pestovateľmi a ponúka im množstvo programov na udržanie prírodného spôsobu pestovania palmového cukru i dobrých pracovných podmienok. Výberom tohoto produktu naviac prispievate na pomoc eko-farmárom v Indonézii.

Skladovanie: Doporučuje sa, aby bol cukor uložený na chladnom a suchom mieste.

Hmotnosť: 250 g

UPOZORNENIE
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.