Ocot jablčný kalný BIO, nepasterizovaný - 750ml

Neohodnotené
 
Dostupnosť Skladom
€2,90
€2,42 bez DPH
   
Kód tovaru 00103
Výrobca Rinatura
Kategória Iné potravinové doplnky
 

Jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, citrónovú a kyselinu mliečnu (veľmi významné kyseliny), stopové prvky (sodík, draslík, vápnik, horčík, ...), jablčný pektín, vitamíny B a C. Je to úžasný čistiaci elixír - prírodne vznikajúce antibiotikum a antiseptikum, ktoré ničí choroboplodné zárodky a baktérie a napomáha tak dosiahnutiu optimálneho zdravia a dlhovekosti. Jablčný BIO ocot* 5% je získaný prírodnou fermentáciou, nefiltrovaný. Tým sú zachované enzýmy a vynikajúca chuť. Prípadný sediment neznižuje kvalitu. Ak sa snažíte zhodiť niekoľko kilogramov, alebo sa snažíte udržať si postavu, jablčný ocot si dobre v kuchyni strážte, nie je len obyčajný dochucovadlom.

Osoby bez zdravotných problémov po užívaní pocítili tieto pozitíva.

  • pomáha dosiahnuť optimálnu vitalitu a dlhovekosť
  • používa sa pri očistných kúrach na vyplavovanie toxických látok z tela
  • mierne podporuje zníženie hmotnosti
  • prispieva k naštartovaniu metabolizmu
  • prispieva k podpore prirodzeného riedenia krvi, tým sa do nej ľahšie dostávajú toxíny z buniek, ktoré sa následne z tela vyplavia von

Zloženie:

BIO jablčný ocot 5%-ný; získaný prírodnou fermentáciou, nefiltrovaný, nepasterizovaný. Jablčný ocot nepodlieha skaze.

Použitie:

Jablčný ocot BIO sa konzumuje v menších dávkach, cca 1 - 2 čajové lyžičky pridané napr. do 2 dcl džúsu alebo vody, ktorú môžete mierne osladiť melasou, medom , alebo iným prírodným sladidlom. Používa sa tiež v studenej kuchyni do šalátov, omáčok, majonéz alebo na zaváranie zeleniny.

UPOZORNENIE
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.