Fazuľa, šošovica a iné

Milovníci zdravej stravy už dávno odhalili blahodarné účinky strukovín a zrniek. V mnohých prípadoch ide o pseudoobilniny, na ktorých si môžu pochutnať aj ľudia trpiaci celiakiou, pretože neobsahujú lepok. Vyskúšajte účinky čiernej, červenej alebo bielej quinoy s vysokým obsahom bielkovín, vitamínov a minerálov. Z polievok, omáčok alebo šalátov sa vďaka nej stane vitamínová bomba. Ani bio cícer či bežné strukoviny ako fazuľa a šošovica sa svojím pôsobením nedajú zahanbiť. Sú plné bielkovín, sacharidov a nenasýtených mastných kyselín. Ak sa obávate nadúvania, jedzte strukoviny bez šupky.  

 
1
5 115
Značky

Stránka 1 z 1 - 15 položiek celkom

Stránka 1 z 1 - 15 položiek celkom

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.