ZABOJUTE PROTI CHOROBÁM S EXTRAKTOM Z GREPOVÝCH JADIEROK

grep1Extrakt jadierok z horkastého citrusového ovocia - grapefruitu (Citrus paradisi) je veľmi účinný prípravok v boji proti chorobám, ktoré sú zapríčinené baktériami, vírusmi či parazitmi. Už v nízkych koncentráciach (0,1%) zabraňuje rastu streptokokov a stafylokokov, kandidóz a kožných plesní. Má silné antibiotické účinky voči stovkám bakteriálnych kmeňov. Malá fľaštička s tmavohnedou aromatickou tekutinou nájde široké uplatnenie pri rôznych príležitostiach aj u vás doma.

OBJAV LIEČEBNÝCH ÚČINKOV

Účinky grepových jadier boli objavené v roku 1980, keď si lekár Jocob Harich všimol, že grapefruitové jadierka vyhodené na kope kompostu nezhnili. Preskúmal fenomén zo svojho kompostu a výsledok bol pozoruhodný: jadierka skrývali látku s rovnakým účinkom ako antibiotiká, ktorá je zároveň menej škodlivá.

Tomuto objavu nadchádzali výskumy renomovaných inštitúcií odhalili nečakane široké spektrum účinkov.

grep2

PROTI KOŽNÝM OCHORENIAM 

Máte problémy s akné? Využite čistiace schopnosti grepu pri umývaní pleti. Pravidelné nanášanie výťažku na postihnuté miesta účinné pomáha pri problematickej pleti a ekzémoch.

PLESŇOVÉ OCHORENIA 

Kožné a nechtové mykózy možno vyliečiť potieraním neriedeným extraktom, liečba trvá niekoľko týždňov. Svoje zastúpenie nájde aj pri vaginálnej mykóze, v takomto prípade použite zriedený extrakt na výplachy.

ZÁPALY ĎASIEN 

Tmavohnedý koncentrovaný výťažok je pred použitím nevyhnutné nariediť, aby ste sa vyhli popáleniu ústnej dutiny. Kloktaním a výplachmi dokáže grepové jadro likvidovať patogénne baktérie spôsobujúce zápaly ústnej dutiny. Urýchľuje liečbu áft, osviežuje dych a odstraňuje zápach z úst. Olej s grepovým vylieči aj opary na perách, potierajte 2-3x denne.

ĎALŠIE VÝHODY

  • Aktívne účinkuje proti 800 druhom baktérií a vírusov, 100 kmeňom plesní a veľkému množstvu jednobunkových parazitov.
  • Minimálne toxické účinky.
  • Posilňuje imunitný systém.
  • Neničí črevnú mikroflóru.
  • Je hypoalergénny.
  • Je mimoriadne spoľahlivý a rýchle účinný.
  • Je už dostatočne vedecky preskúmaný, vďaka čomu nemusíte mať obavy z neželaných účinkov.
  • Je cenovo dostupný.

Pokiaľ vás účinky grepových kvapiek zaujali, nájdete ich na našom e-shope.