Blog, Strana 8

Kokosová voda

prirodnastrava-clanok-kokosova-voda

V porovnaní s kokosovým mliekom, ktoré sa získava z dužiny zrelých kokosových orechov hnedej farby, kokosová voda je prirodzene číra tekutina, ktorá sa získava z mladých zelených kokosových orechov. Jedná sa o orechy, ktoré sú o niekoľko mesiacov skôr zozbieranej ako hnedé "chlpaté", kokosové orechy, ktoré si môžete bežne kúpiť v supermarketoch.

Kokosová voda má vtedy najvyššiu nutričnú hodnotu a jeho dužina je ešte mäkká a rôsolovitá, takže sa môže pohodlne jesť lyžicou. Mladý zelený kokos môže obsahovať 250 ml až 450 ml tejto "šťavy".

 

Veda potvrdila, že kurkuma je účinnejšia ako 15 druhov liekov

prirodnastrava-clanok-Turmeric

 

Kurkuma patrí v súčasnosti medzi najviac skúmané rastliny. Medicínske účinky v nej obsiahnutých látok (primárne kurkumín) boli analyzované vo viac ako 5600 vedeckých štúdiách.

Jeden z výskumov tejto priam posvätnej rastliny odhalil vyše 600 potenciálnych preventívnych a terapeutických aplikácií, ako aj ďalších 175 prospešných psychologických efektov.

 

Tieto malé jadierka zďaleka prekonávajú pri rakovine každú chemoterapiu
prirodnastrava-clanok-grapeseed
 
Kolorektálna rakovina je druhou najčastejšou príčinou úmrtia na rakovinu a zároveň je tretím najvyskytovanejším typom rakoviny u mužov aj žien.
 
Rakovina konečníka a hrubého čreva stojí každý rok ekonomiku veľa peňazí. No najhoršie je, že okráda mnohé rodiny o matky, otcov, bratov a sestry.

Existuje však jedna rastlinka, ktorej extrakt z jadierok sa ukázal, že dokáže v zneškodňovaní kolorektálnej rakoviny predčiť akúkoľvek dostupnú chemoterapiu.

 

 

101 (ne)uveriteľných účinkov kokosového oleja: Tento zázrak si zamilujete!

prirodnastrava-clanok-coconut-oil

 

Kokosový olej si vydobyl poprednú pozíciu vo svete aktívne žijúcich ľudí, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie čoraz viac. Pozrite si 101 účinkov tohto bieleho zázraku!

 

 

 

Hore
74 položiek celkom