Prírodný vitamín C, alebo nie je Céčko ako Céčko

obchod prirodna strava piestany

Cítite sa unavení? Alebo ste našli na svojej pokožke fľaky, ktoré majú v sebe vlásočnice? Naša stála zákazníčka sa s nami podelila o svoje skúsenosti, kedy jej prírodný vitamín Cé evidentne pomohol. Nechajte sa inšpirovať. Plus sme pripravili súhrn na čo všetko Céčko zaberá, či sa ním dá predávkovať a čo vám to môže spôsobiť.

 

 

Vitamín C, prečistenie lymfy a pohánka

Pani Jana, ktorá je našou stálou klientkou pociťovala zdravotné problémy. Ráno nevedela vstať. Cítila sa ako prikovaná k posteli, akoby paralyzovaná. Spočiatku si myslela, že to bude príznak jarnej únavy. Problémy však pretrvávali a okrem toho na svojich nohách zbadala fľaky, ktoré pôsobili ako veľké štípance od hmyzu. Boli trochu zvláštne zakončené – pôsobilo to ako vlásočnice. Keďže má priateľku, ktorá sa zaoberá alternatívnymi formami liečenia, posťažovala sa jej. Recept znel – prírodné céčko, pohánka a prečistenie lymfy. Výsledok sa dostavil po 6 týždňoch. Fľaky zmizli a odišla aj únava. Pohánka v celom procese zohrala tiež dôležitú úlohu. Pomáha totiž pri cievnych problémoch. Ak trpíte podobnými nepríjemnosťami, skúste si u nás zadovážiť prírodné céčko. Pohánku zakúpite v každom obchode. Masáž lymfatických uzlín necháme na odborníka, pán „Google“ isto poradí.

 

Nie je Céčko ako Céčko

trulyEšte trochu všeobecnejšie, čo všetko môže nedostatok vitamínu C v tele privodiť. Nech náš príspevok nestojí na príbehu jednej klientky. Nedostatok Céčka sa prejavuje napríklad nielen zníženou pevnosťou cievnych stien predovšetkým u vlásočníc, čo vedie k zvýšenej krvácavosti (napr. z nosa), ale i znížením pevnosti väzivového aparátu zubov a s tým súvisiacim kývaním až vypadávaním zubov. Ďalej je vitamín C dôležitý pre tkanivové dýchanie, podporuje vstrebávanie železa, stimuluje tvorbu bielych krviniek, vývoj kostí, zubov a chrupaviek. Celkovo podporuje rast. Podieľa sa tiež na antioxidačnej obrane bunky. Zvyšuje odolnosť organizmu proti infekčným chorobám. Podporuje hojenie rán a má ochranný vplyv na sliznicu tráviaceho ústrojenstva.

Nestačí syntetické Céčko?

Vitamín C je základným vitamínom a keď ho užívame v izolovanej či syntetickej forme (tabletky, multivitamínové prášky apod.), tak sa zle vstrebáva a dokonca môže mať nepriaznivý vplyv na naše zdravie. Syntetický vitamín C negatívne ovplyvňuje proces vylučovania odpadových látok pečeňou a ľadvinami, ktoré sa potom prekysľujú. Do výrobkov na báze syntetického vitamínu C sa pridáva kyselina askorbová, askorbát vápniku a ďalšie soli kyseliny askorbovej, ktoré sú umelo chemicky vytvorené.

TRULY Natural Vitamine C len tak „nevycikáš“

Truly Natural Vitamin C je skutočne prírodným vitamínom C, ktorý sa v tele veľmi dobre vstrebáva a nemá žiadne negatívne účinky. Je  doplnený prirodzene sa vyskytujúcimi látkami vrátane bioflavonoidov, ktoré zvyšujú jeho biologickú dostupnosť.

Prípravok v práškovej forme je ľahko vstrebateľný a netoxický v akejkoľvek dávke. Preto nedochádza k jeho vylučovaniu močom, ako je to u syntetických produktov s vitamínom C.
Vitamín C máme skladom a v prípade, že sa preň rozhodnete, stačí si vyklikať objednávku.

 

 

Pozn.
( Každému zákazníkovi, ktorého súčet objednávok presiahne sumu 100 € priznáme trvalú zľavu 3% Pri prekročení hodnoty 500 € dostanete od nás trvalú zľavu 5% a nad 1000 € to bude celých 10%.)