Preferujete organické, vegetariánske alebo vegánske potraviny? Produkty značky Allos sú potom aj vám šité na mieru

allos-logoDbáte na kvalitné potraviny, ktoré pochádzajú výlučne z prírodných zdrojov bez zásahu akejkoľvek chémie a samozrejme spĺňajúce štandardy označenia BIO? Potraviny, ktoré nie sú vyrábané masovo len pre dosiahnutie zisku, ale hlavne s cieľom poskytnúť zdravú, kvalitnú a najmä chutnú alternatívu k bežne dostupným potravinám? Práve také aj vám ponúka nemecký výrobca bio vegetariánskych a vegánskych potravín Allos, ktorého produkty vám prináša aj internetový obchod Prírodná Strava.

Potraviny založené na surovinách bez chemikálií a genetickej modifikácie

História značky Allos siaha do 70-tych rokov 20.stročia, kedy v malebnej nemeckej dedinke Drebber začala pracná domáca výroba ovocných tyčiniek z medu a ovocia vyprodukovaného priamo na starom lokálnom statku. Zakladateľ značky Walter Lang už od začiatku vyznával filozofiu, že kvalitné potraviny nepotrebujú umelé hnojivá, pesticídy ani genetickú modifikáciu. Nielenže túto filozofiu zachoval až dodnes, no zaslúžil sa aj na rozšírení tejto myšlienky medzi nemeckú populáciu. Dnes sú totiž produkty Allos vyrobené v súlade s presvedčením zakladateľa značky jedny z najrozšírenejších zdravých potravín na lokálnom trhu. Síce dnes si už značka nedokáže vypestovať všetky suroviny sama, s malými poľnohospodármi, ktorí s ňou spolupracujú, má dlhodobé a seriózne vzťahy. Preto sa na nich v otázke zdravého spôsobu pestovania a kvality môže maximálne spoľahnúť.

S láskou a starostlivosťou domácej výroby

Všetky výrobky z dielne Allos vznikajú produkciou „in-house“, teda s láskou a starostlivosťou, ktorú by ste venovali príprave potravín pre vlastnú potrebu doma. Allos rokmi vyvinul vlastné overené recepty, pričom v nich použil aj niektoré netradičné suroviny. Napríklad, ako vôbec prvá sa značka stala priekopníkom na trhu s organickými potravinami a namiesto bežných obilnín začala používať amarant – super obilninu Inkov s obrovským obsahom živín. Takisto, jej produkty nepoznajú bežný rafinovaný cukor, ale jeho alternatívy ako med alebo agáve.

Síce Allos začal s ovocnými tyčinkami, jeho sortiment je dnes už podstatne bohatší. Okrem nich svojim zákazníkom s preferenciou kvalitných vegetariánskych, vegánskych či organických potravín ponúka cereálie, ovocné a zeleninové nátierky či dokonca rýchle jedlá pre vegánov.

Viaceré produkty nemeckej značky bio potravín Allos si výhodne zakúpite aj u nás.