Pravidelná starostlivosť o pleť sa nedá nahradiť

maska anti aging

Predstavte si, že na konci leta by ste vošli do vašej záhrady po prvýkrát. Jednoducho ste nemali čas a nechali ste ju tento rok len tak. Jar a leto ubehli ako voda. A vy ste si povedali, že veď nech ukáže, čo je v nej. Aj sucho bolo, aj pršalo. Asi by ste pri pohľade na ňu riadne zaplakali, však? Podobne to je aj s našim telom. A pokožku tváre nevynímajúc.

 

 


Pokožka tváre

Pokožka na našej tvári je najviac vystavovaná počasiu. Či prší, mrzne, alebo príliš svieti slnko. Návodov a rôznych rád nájdete na internete veľa. Nie všetky produkty sú vhodné a pre vašu pleť výhodné. Prečo by ste sa mali rozhodnúť pre masku z našej ponuky? Pozrime sa na ňu.... 

ANTI AGING KRÉMOVÁ MASKA

Táto maska j veľmi intenzívna. Je vhodná najmä na ošetrenie zrelej a náročnej pleti. Čo od nej môžete očakávať? Spevňuje, vyhladzuje a regeneruje pokožku tváre a dekoltu. Obsahuje szechuánske korenie a olej zo stromu pistácie. Tieto zložky stimulujú bunkovú regeneráciu a poskytujú posilňujúci účinok pleti. Kontúry pleti a vrásky sa jednoznačne a viditeľne vyhladia. Pokožka bude účinne spevnená. S viditeľnými výsledkami a dlhodobými účinkami na pleť. Čo môžete vo finále očakávať? Omladenú pleť, plná života. Účinnosť a pleťová kompatibilita vedecky potvrdená. Na prírodnej báze, VEGAN, bez testovania na zvieratách.

Naša maska sa nezmýva. Celá absorbuje. Ako sa maska najlepšie aplikuje?
Masku nanášajte na vyčistenú pleť. Samozrejme vynechajte oblasť okolo očí. Nechajte pôsobiť 10 - 15 minút a následne jemne vmasírujte. Nezmývajte, maska kompletne vsiakne - absorbuje do pokožky. Aplikujte 1 - 2 krát týždenne.
Certifikované certifikátmi:  EcoControl, CSE, GMP a Vegan.   

 


Krémy, séra a iný doplnkový tovar

Ak sa chcete o vašu pleť čo najlepšie postarať, ideálne je samozrejme zakúpiť si celú radu prípravkov. Aktuálne máme skladom novinky, ktoré stoja za povšimnutie. Pri každom produkte nájdete celý popis. AK by ste však potrebovali poradiť, sme tu pre vás. Telefonicky, mailom, alebo osobne na predajne v Piešťanoch. Kontaktujte nás, alebo sa zastavte.

Váš tím, Prírodná Strava