Pohodlie žien od drieku nižšie

 

Viete aký je jeden z najtvrdších orieškov pre marketérov? Urobiť reklamu alebo PR dámskym vložkám. Tak intímna vec. Muži pri téme asi pretočia očami. Mohli by si tento článok prečítať alebo ho aspoň poslať svojej polovičke. Poďme ale k nám ženám. Ženy by ich radšej nepotrebovali. Veď uznajte sami. Sprevádzajú nás 35-40 rokov počas života. Ak by sme sa spýtali žien, aký je ich názor na tento pravidelne sa opakujúci proces, dočkali by ste sa rôznych odpovedí. A nielen preto, že týždeň v mesiaci máme obmedzenia, o ktorých sa mužom ani nesníva.

 

Čisto prírodné bez chemikálií - kalíšok

 

Jednou z možností, ako temer úplne nahradiť  dámske vložky, je používanie tzv. kalíška. Mnohé dámy si naň zvykli a nedajú naň dopustiť. Jasné je, že ide o super nápad a vynález, ale nie je vhodný pre každú ženu a už tobôž nie pre každú profesiu. Potrebujete totiž toaletu, ktorá má zabudované umývadlo. Pretože pobehovať s kalíškom na verejných alebo spoločných toaletách v práci by bol asi riadny adrenalín.



kalisok

 

BIO dámske hygienické potreby

 

Na trhu s tovarom, ktorý sa venuje dámskej hygiene je už viacero prírodných produktov. Často ich nájdete pod označením BIO. Oproti klasike sú o dosť drahšie. Majú však nesporné výhody a ak ste ich ešte nevyskúšali, ideme vás na ne nahovárať. Myslíme si, že keď ste s dočítali až sem, pravdepodobne hľadáte a potrebujete riešenie v tejto oblasti.

 

 


2515_bioanion-vlozky-denne-10-ks

 

BIOanion – vložky, ktoré pomáhajú pri liečbe zápalových prejavov a ochorení

Možno ste už počuli o vložkách, ktoré sú liečivé. U nás ich nájdete pod názvom BIOanion. Prečo tomu tak je? Ide totiž o produkt, ktorý vďaka zloženiu uvoľňuje záporné ióny a vyžaruje infračervené vlny (7200 jednotiek bioanionu na cm3). V dotyku s tekutou substanciou je väčšina baktérií týmto spôsobom zničená do 30 sekúnd až 1 minúty. Okrem toho vyžarujú far infrared (infračervené vlny), ktoré napomáhajú pri liečbe zápalových ochorení. Do piatich dní sa zbavíte pocitu pálenia a výtok (ak s ním zápasíte) zmizne. Upraví s prostredie v pošve, ale aj pH. Navyše tieto vložky odstraňujú nepríjemný zápach. Materiál je navyše vhodný aj pre alergikov.