Havajská spirulina odstráni plynatosť a zácpu!

SpirulinaMávate problémy s plynatosťou? Alebo so zácpou? Áno vieme, nejde zrovna o sexy tému. Ale všetci tí, ktorých sa to z času na čas, prípadne často týka, možno teraz zbystria pozornosť. Dámy poznáte to? Idete do spoločnosti a šatám, ktoré si vyžadujú ploché bruško nepristane problém, ktorý máte v črevách. Nafúknuté bruško býva pevné, nezaberajú naň ani sťahujúce spodné prádlo, či punčochy. Havajská spirulina odstráni plynatosť a zácpu.




 Pomocník na chronickú zácpu, ale i regeneráciu krvi a pečene!

Stretli ste sa už niekedy s pojmom zelené zlato? Že nie? Takto totiž zvyknú ľudia, ktorí mali možnosť spoznať účinky havajskej spiruliny, nazývať tento zelený zázrak prírody. My máme v ponuke takú, ktorá je považovaná za najlepšiu na svete. Naša Havajská Spirulina Pacifica® pochádza z čistého pobrežia Kona na Havaji. Á veľmi bohatý prírodný zdrojov živín. Obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, fotopigmenty chlorofyl a fykocyanin, karotenoidy (beta karotén), mastné nenasýtené kyseliny, minerály (železo), vitamíny (vitamín B12) a enzýmy.

Medzi jej základné účinky patrí detoxikácia organizmu, podpora krvotvorby, ale i-posilnenie imunitného systému.

Ako sa darí zachovať kvalitu našej havajskej spiruliny?

Mnohí z nás sme sa v živote presvedčili, že ak dvaja robia to isté, nemusí (a  veru to ani nebýva)  TO ISTÉ. Platí to KÚPIŤi pri doplnkoch stravy. Možno keď hodíte do googlu názov spirulina, povyskakujú vám cenovo výhodné produkty. Ak však ide o zdravie, tak vieme, že dôležitá je kvalita. Pretože v opačnom prípade sa môže stať, že užívate iba placebo.  Ako je na tom teda naša spirulina? Aby sme zachovali vysoko kvalitné látky v našej  havajskej Spiruline Pacifica®, je sušená pri teplote pod 35° Celzia s vylúčením kyslíka. Tento patentovaný postup sušenia (Ocean-Thrill) je unikátny a zaručuje naším zákazníkom najvyššiu kvalitu. Spirulina Pacifica® vysušená v takomto prostredí si zachováva vysokú nutričnú a enzýmovú koncentráciu a bráni oxidačnému poškodeniu. Balenie s kyslíkovou bariérou a lisovanie tabliet za studena priamo na farme ochraňuje špičkový nutričný profil Spiruliny Pacifica® a zachováva jej čerstvú chuť.

Rôzne balenia a verným výhody :)

V našej ponuke máme rôzne balenia a samozrejme, že našim verným zákazníkom radi vychádzame v ústrety vernostnými zľavami. Všetky informácie o zľavách, nájdete v sekcii VERNOSŤ.