5 skvelých tipov na darčeky do 35 €

annemarie

 Darčeky? Zväčša nie sú vecou peňazí, ale nápadu. Čo kúpiť kamarátke? Čo svokre? Čo manželke? Čo sestre? Hlavne, aby sa z darčeku nestal takzvaný „putovný“ nechcený podarúnok, ktorý obdarovaný posunie ďalej. Keďže sa Vianoce 2018 nezadržateľne blížia, pripravili sme preto pre vás 5 skvelých tipov na darčeky do 35 €. Nezruinujú vás, budú kvalitné, potešia a všetko ešte aj prírodné. Poďme na to.







 

Kozmetika
Tip č.1 Anti-blue light.
Prípravok je vhodný na suchú, náročnú pokožku. Inovatívny Blue Light filter chráni pokožku pred modrým svetlom, ktoré poškodzuje bunky a prispieva k starnutiu pokožky. Látka lutein z Tagetes je intenzívny antioxidant, aktívne chráni pokožku pred modrým svetlom a predlžuje životnosť buniek. Vzácne, prírodné oleje ako olej Inka Omega, olej Kahai a olej z Ružovej čerešne z Nepálu ošetrujú suchú pokožku, chránia bariéru pokožky, posilňujú elasticitu pleti, dodávajú jej vláčnosť a hebkosť.
tip1

 

Tip.č.2 ANNEMARIE BORLIND - NATUROYALE System Biolifting
Má obdarovaná zrelú či náročnú pleť?  Vedecký pokrok v anti-aging starostlivosti. Nová prémiová starostlivosť o zrelú pleť Vás presvedčí obsahom nového Biolifting komplexu, najvzácnejšími ingredienciami z prírody a hodnotnými vitamínmi. Exkluzívny Biolifting komplex obsahuje inovatívne rastlinné látky, ako sú biela hľuzovka, botanická kyselina hyalurónová a hodnotné vitamíny, ktoré aktivujú prirodzený regeneračný proces pleti, vitalizujú metabolizmus a zvyšujú vlhkosť pleti. Stimulujú prirodzenú produkciu kolagénu a redukujú vrásky na dlhodobo. Biolifting komplex sa podieľa na žiarivom a viditeľne liftingovom úcinku, ktorý spevňuje a vyhladzuje pleť v krátkom čase úplne prirodzeným spôsobom. NATUROYALE System Biolifting Čistiace mlieko 125ml čistí náročnú zrelú pleť veľmi dôkladne až do hĺbky pórov. Taktiež šetrne odstraňuje make-up. Hodnotné ingrediencie dodávajú pokožke vlhkosť a cenné lipidy. Pokožka vyzerá sviežo a je dokonale pripravená na ďalší krok starostlivosti. Naturoyle Biolifting krémové čistiace mlieko je prvým krokom pri večernom čistení.
tip2

Tip č.3 ZZ SENSITIVE - SYSTEM ANTI-STRESS
Ak chcete darovať produkt, ktorý zaručí jemnú starostlivosť o citlivú pleť, siahnite po tomto jedinečnom výrobku. ZZ SENSITIVE SYSTEM ANTI-STRESS línia obsahuje prebiotické a probiotické komplexy. Tieto inovatívne komplexy sú založené na najnovších vedeckých výskumoch a know-how, čím sa stavajú prvými v prírodnom kozmetickom segmente, ktorí použili tieto ingrediencie v kozmetike. Predstavuje systematickú starostlivosť pre ukľudnenie citlivej, jemnej pleti, ochranu, starostlivoť, regeneráciu. Ukľudňuje podráždenie a zápal, redukuje začervenanie pleti, čím vlastne pomáha redukovať citlivosť pleti a buduje tak jej obranyschopnosť. Pocit pnutia vymizne, vzniká pocit uvolnenej a zrelaxovanej pleti. Dochádza k normalizácii citlivej pleti vďaka novej receptúre obohatenej o nové aktívne ingrediencie po prvý krát. Má cielene tieto účinky: ukľudňujúci, posilňujúci, chrániaci a regeneračný. Neobsahuje vône, farbivá a konzervačné látky.
tip3

Doplnky stravy
Tip č.1 Chlorela
Spracovaná bunková stena chlorelly vo forme tabliet, čistá zelená riasa Chlorella je jedinou rastlinou na planéte, ktorá dokáže vyrásť o štvornásobok za menej ako jeden deň. Obsahuje chlorelový rastový faktor (CGF), ktorý se skladá z aminokyselín, beta glukanov, nukleových kyselín, peptidov a polysacharidov. Tieto mikroživiny vzájomne spolupracujú a pomáhajú rýchlejšie obnovovať bunky. Úžasný zdroj širokospektrálnych, netoxických, vstrebatelných živín a zlúčenín obsahujúcich 50 až 60 % bielkovín. 100% čistá spracovaná bunková stena chlorelly vo forme tabliet. Chlorella pyrenoidosa je pestovaná v BIO kvalite, je starostlivo sušená pri nízkej teplote tak, aby si uchovala životnú energiu, enzýmy a ostatné prvky citlivé na teplotu.
tip.č 4

Tip č.2 Havajská spirulina – zelené zlato!
Havajská Spirulina Pacifica® pochádza z čistého pobrežia Kona na Havaji a je považovaná za najlepšiu na svete. Dnes je spirulina považovaná za jednu z nutrične najbohatších potravín na svete. Spirulina Pacifica® je modro - zelená riasa najvyššej kvality, pretože rastie pod lúčmi silného tropického slnka. Verí sa, že spirulina bola základným kameňom potravy Aztékov. Je to unikátna riasa s veľkým množstvom živín a farbív, ktorá rastie v semibrakických vodách (zóna, kde sa miešajú slaná a sladká voda). Sladkovodná riasa Spirulina je veľmi bohatý prírodný zdrojov živín. Obsahuje všetky eseciálne aminokyseliny, fotopigmenty chlorofyl a fykocyanin, karotenoidy (beta karotén), mastné nenasýtené kyseliny, minerály (železo), vitamíny (vitamín B12) a enzýmy. Základné účinky: -detoxikácia organizmu -antioxidant -podpora krvotvorby -posilnenie imunitného systému Spirulina pomáha odstrániť chronickú zácpu a plynatosť, podporuje tvrobu probiotických kultúr, ako sú lactobacillus a bifidobaktérie. Čistí tráviace ústrojenstvo a obnovuje zdravú črevnú mikroflóru. Je bohatým zdrojom chlorofylu, ktorý má výrazné detoxikačné vlastnosti. Pomáha z organizmu odstraňovať ťažké kovy, chemické toxíny a ďalšie jedovaté látky. Regeneruje pečeň a čistí krv. Pôsobí ako silný antioxidant - obsahuje významné množstvo beta karoténu.

tip5


V prípade otázok, sme k dispozícii. V prípade, že chcete produkty objednať, prejdite do do nášho eshopu.

Váš tím prirodnastrava.sk

V našej ponuke máme rôzne balenia a samozrejme, že našim verným zákazníkom radi vychádzame v ústrety vernostnými zľavami. Všetky informácie o zľavách, nájdete v sekcii VERNOSŤ.