"SCHUDNEM A ZAČNEM JESŤ ZDRAVO?"

 

schudnem

O pár hodín sa rozlúčime s rokom 2017. Každoročne  je koniec decembra tak trochu i časom, kedy bilancujeme a hodnotíme. Možno si i vy dávate rôzne novoročné predsavzatia. Podľa štatistík vedú tieto štyri: Schudnem, začnem sa zdravo stravovať, naučím sa cudzí jazyk a prestanem fajčiť. S poslednými dvomi vám nepomôžeme, ale držíme palce. Ak však chcete upraviť svoju váhu, máme pre vás niekoľko tipov. A pripravili sme pre vás i darček. Informácie nájdete na konci článku:)

 

 

 

SCHUDNEM A ZAČNEM JESŤ ZDRAVO?

Začnite ihneď. Nečakajte. Teóriu ovláda každý. Pohyb na čerstvom vzduchu, zdravá strava, neprejedať sa .Toto je úplný základ. Svojmu zámeru však môžete i pomôcť rôznymi prípravkami a doplnkami stravy, ktoré naštartujú váš metabolizmus. V našom eshope máme množstvo prírodných produktov, ktoré vám v tom môžu významne napomôcť. Vybrali sme pre Vás dva z nich. Všetky ostatné si môžete pozrieť v sekcii CHUDNUTIE.

 

Havajská spirulina

havajSpirulina Pacifica® môže veľkou mierou napomáhať očisťovať a detoxikovať telo, podporovať regeneráciu buniek, zdravý imunitný systém, zvyšovať energiu, znižovať pocit únavy, zabezpečovať zásadité živiny a tým podporovať zdravú hladinu pH v tele a poskytovať živiny obsiahnuté v listovej zelenine. Vedecké štúdie (UC Davis) ukázali, že Spirulina Pacifica® môže mať najväčší potenciál v zvyšovaní imunity zo všetkých doteraz skúmaných potravín. Po 2 týždňoch užívania došlo k 10-násobnému nárastu hladiny gama interferónov a interleukínov, ktoré sú kľúčové v boji ľudského tela s mnohými patogénmi. VIAC INFO

 

amazonAmazonský čistič čriev
Ide o zmes bylín, vitamínov, minerálnych látok a enzýmov, ktorá je určená na  čistenie, obnovu, revitalizáciu a harmonizáciu čreva. Sú v ňom osvedčené čistiace bylinky skombinované so silnými bylinkami dažďového pralesa. Podporuje pravidelné pohyby čriev a pri nadváhe podporuje aj chudnutie. Toto čistenie je ľahko a pohodlne uskutočniteľné aj z domu - bez hladovania, alebo ťažkých  diét

 

Každú objednávku vo výške nad 50 EUR obohatíme o darček - zdravý nápoj HELGA, ktorý obsahuje i chlorelu. Táto ponuka platí pre všetky objednávky doručené do 7.1.2018. Želáme Vám krásny zvyšok roku 2017 a správny a hlavne zdravý štart do roku 2018!

Tím www.prirodnastrava.sk