"Proti chrípke citrus paradisi - výťažok z grapefruitových jadierok"

 

grepe

Možno ste sa už stretli s pojmom citrovital, alebo citrus paradisi. Podľa názvu by človek odhadoval, že ide o výťažok z citrónu. Kategória citrusových plodov je správna, len trošku vedľa. Po zadaní uvedených názvov do vyhľadávača zistíte, že ide o výťažok, ktorý vie často nahradiť i antibiotiká. Získava sa z grapefruitových jadierok. V aktuálnej vlne chrípkovej epidémie je preto cenným zdrojom vitamínov a látok, ktoré pomôžu v boji s chorobou. Rýchlo a účinne.

 

Čo hovorí výskum a čísla?

Výskum  v renomovaných inštitúciách, ako napr. Pasteurov inštitút v Paríži, ale aj v mnohých ďalších, dokázal veľmi široké spektrum účinnosti exktraktu, ktorý sa vďaka pokročilej technológii dá získať zo spomínaných jadierok. Extrakt z grapefruitových jadierok nielenže zneškodňuje vírusy a baktérie, ale tiež ničí kvasinky, huby a parazity. Rozdiel je teda v tom, že účinky bežných antibiotík, ktoré sú dostupné sú v porovnaní s nimi obmedzené len na baktérie.

V čom je výťažok pre vaše zdravie zázračný?

Pôjdeme postupne. Napríklad ak budete pravidelne používať extrakt na starostlivosť o ústnu hygienu, zničíte baktérie v ústnej dutine a zabránite ich šíreniu. Kloktanie sa tiež postará  o váš svieži dych. Pri ústach ešte ostaneme. Ak si grapetotiž nanesiete pár kvapiek na mokrú zubnú kefku, tak odstránite plak zo zubov a ďasien, čím zabránite nadmernému vzniku zubného kazu. Alebo trpíte na akné? Pravidelné čistenie pleti zriedeným extraktom pomôže pri jeho liečení. Prípravok je výborný aj na odstraňovanie lupín. Skúste vatový tampón namočiť do zriedeného extraktu a nanášať na miesta, kde sa vám nadmerne tvoria lupiny. Potia sa vám nohy? Alebo máte kurie oká, či pleseň? Aj tu vám pri pravidelnom používaní extrakt z grapefruidových jadierok zaručene pomôže. Bolí vás hrdlo? Lyžička extraktu vám účinne uľaví.

Čím je náš extrakt iný?

Na trhu je niekoľko druhov produktov, ktoré sú vyrobené z výťažkov z grapefruitových jadierok. Náš prípravok má výhodu v tom, že má obsah flavonoidov 800mg / 100ml, je 100% prírodný a BIO. Náš produkt neobsahuje  benzetóniumchlorid. Z amerického trhu je známe, že niektoré výrobky obsahujúce výťažky z grapefruitových jadierok stále obsahujú benzetóniumchlorid. Z dôvodu obsahu prírodných rastlinných látok môže byť extrakt z grapefruitových jadierok zakalený. Táto zmena farby nemá žiadny vplyv na kvalitu výrobku.

Podrobnejšie informácie nájdete na našom webe: EXTRAKT