:) Parazity skončili aj vďaka bylinkovej tinktúre

 

Parazity_skoncili

 

V poslednej dobe sa mnohí z nás často stretávame s rôznymi problémami pri trávení. Bolesť brucha, čriev...Čím to môže byť zapríčinené? Napríklad i parazitmi a plesňami v tele. Vedeli ste, že človek môže byť hostiteľom až niekoľkých desiatok druhov parazitov? Od mikroskopických vírusov a rôznych pliesní, až po pásomnicu. Parazity sa nevyskytujú iba v hrubom čreve, ako sa mnohí z nás domnievajú. Môžu sa vyskytovať aj v pľúcach, v krvi, v koži a inde. Existuje niekoľko pomocníkov, ktorí vedia byť nápomocní v boji proti parazitom.

 

Ako vyhrať boj s parazitmi?

Predtým ako sa pozrieme na možnosti, ako si prečistiť telo od parazitov za pomoci prírodných prípravkov, musíme upriamiť pozornosť na stravu a stravovacie návyky. Vedeli ste, že parazitom veľmi prospieva výdatná, mierne chaotická a pomiešaná strava, ktorá obsahuje množstvo cukrov a sladkostí? Ak sme práve popísali váš jedálniček, prosíme zbystrite pozornosť. Bez jeho úpravy a celkovej zmeny životného štýlu a stravovacích zvyklostí sa parazitov pravdepodobne nestrasiete.

Základné kroky k ozdraveniu jedálnička:

1)      Naučte sa prijímať tekutiny hlavne pred jedlom

2)      Zastavte prejedanie. Sústreďte sa na 3-4 jedlá denne

3)      V jednej porcii jedla zjedzte len toľko, koľko vaše telo potrebuje

4)      Prijímanie stravy má prebiehať na pravidelnej báze. Celodenná diéta a atak na chladničku večer je zlý krok.

5)      Zaraďte do jedálnička aj surovú stravu – ovocie a zeleninu

 

 

Parazity skončili...

Proti parazitom si môžete pomôcť aj dobrým pomocníkom. Aktuálne máme v ponuke novinku: Bylinková tinktúra proti parazitom a plesňovým infekciám. Obsahuje silné, čisté rastlinné horké látky. Používa sa proti parazitom kuraa plesniam.  Môže sa použiť aj profylakticky t.j. preventívne pôsobí proti napadnutiu parazitmi, alebo plesňami. 

Z čoho sa skladá? Nájdete v nej púčiky z klinčekov,  listy z olív, palinu, škrupiny z čierneho orecha, koreň zázvoru,  bobule jalovca, koreň horca, papájové listy,  listy zo stromu neem (Nimba) a 32% BIO alkohol.

Naše odporúčanie overené praxou: počas tejto kúry užívajte aj BIO chlorellu, ktorá túto kúru podporuje.
Z jedálnička je vhodné vyradiť mliečne výrobky, mäso, rafinovaný cukor a silno spracované potr
aviny.