"CHYSTÁTE SA DETOXIKOVAŤ? SKÚSTE ZEOLIT"

 

DETOX

Ak uvažujete nad tým, že pomôžete svojmu telu, ideálne je detoxikovať ho. Najmä ak bojujete s problémami kože, alebo s trávením. Prípadne sa vám nedarí schudnúť, nech robíte čokoľvek. Detoxikácia tela je osvedčený spôsob očisty. V základe je postavená na odpočinku a čistení tela. Ak telo prečistíme, oveľa ľahšie potom predchádzame chorobám a tiež si ľahšie udržíme optimálne zdravie. 


Aký postup zvoliť?

Vo všeobecnosti je odporúčané v prvom rade znížiť objem toxínov, ktoré prijímame na dennej báze. Môžeme sem zaradiť fajčenie, pitie nadmerného množstva kávy, ale i príjem veľkého množstva cukrov v rôznych typoch jedál, či v sladených nápojoch. Keď povieme, že je ideálne vyhnúť sa stresu, možno si poviete, že ľahšie sa to povie ako zrealizuje. Žijeme v dobe hektiky a plných diárov povinností. Stres niekedy máme i z toho, že všade nachádzame rady o tom, že by sme sa mali zbaviť stresu. Na stres nemáme žiadne medikamenty. Je to hlavne vec postoja. Niekedy môže pomôcť i pravidelný pohyb na čerstvom vzduchu, alebo uvoľňujúce cvičenia (joga), či meditácia. 
 

Doplňte prírodné minerály
Jedným z najobľúbenejších produktov v našom eshope je dlhodobo ZEOLIT. Ide o prírodný minerál vulkanického pôvodu.
ZEOLIT má obrovský detoxikačný potenciál. Jeho schopnosti vychytávať aj stopové množstvá nečistôt poznali už starí Rimania, ktorí ho využívali na čistenie vody, pričom čínska medicína ho ako prvá aplikovala do procesu liečby človeka. Odvtedy sa na jeho schopnosť detoxikovať organizmus ľudstvo spolieha aj pri extrémnych situáciách, akou bol napríklad výbuch jadrovej elektrárne v Černobyle.

zeolitZeolit je prírodná vulkanická hornina, ktorá vznikala milióny rokov trvajúcim procesom zo sopečného popola za pôsobenia vysokej teploty a tlaku. Vďaka tomu nadobúda unikátnu štruktúru usporiadania atómov, v ktorej sú prítomné dutinky a póry konštantných rozmerov. Práve v týchto kanálikoch sa môžu zachytávať látky rôzneho skupenstva, a to aj voľné radikály či ťažké kovy. Schopnosť ich absorpcie umocňuje iónová výmena katiónov zeolitu práve za katióny ťažkých kovov.

Uvedené vlastnosti podmieňujú použitie zeolitu na detoxikáciu. Vychytáva voľné radikály, a tak znižuje mieru vystavenia organizmu oxidačnému stresu. Dokáže na seba viazať toxíny, agresívne chemické látky či rádioaktivitu, čím znižuje riziko poškodenia zdravia týmito faktormi. Ďalej sa mu pripisujú aj nasledujúce účinky:

Podporuje správnu funkciu imunitného systému

Remineralizuje organizmus a vplýva na optimálnu štruktúru kostí

Odstraňuje prekyslenie žalúdka či zmierňuje žalúdočné vredy a infekcie vyvolané Candida albicans

Skracuje čas rekonvalescencie po operáciách

Eliminuje depresiu, zlepšuje náladu

a mnohé ďalšie

Všetky informácie, ale i možnosť objednania nájdete tu: https://www.prirodnastrava.sk/detoxikacia/zeolit-klinoptilolit-prasok-250g/