Blog

Pohodlie žien od drieku nižšie

  Viete aký je jeden z najtvrdších orieškov pre marketérov? Urobiť reklamu alebo PR dámskym vložk...

5 skvelých tipov na darčeky do 35 €

annemarie

 Darčeky? Zväčša nie sú vecou peňazí, ale nápadu. Čo kúpiť kamarátke? Čo svokre? Čo manželke? Čo sestre? Hlavne, aby sa z darčeku nestal takzvaný „putovný“ nechcený podarúnok, ktorý obdarovaný posunie ďalej. Keďže sa Vianoce 2018 nezadržateľne blížia, pripravili sme preto pre vás 5 skvelých tipov na darčeky do 35 €. Nezruinujú vás, budú kvalitné, potešia a všetko ešte aj prírodné. Poďme na to.




3 tipy ako si dať výdavky za darčeky pre klientov do účtovníctva

maska anti aging

S blížiacimi sa chladnými dňami pomaly prichádza ten čas, kedy mnohí marketéri začínajú rozmýšľať nad tým, aké darčeky by potešili ich klientov. Žijeme v konzumnej dobe. Čo si budeme nahovárať. My vám preto prinášame tri tipy na darčeky, ktoré nebudú zbytočné, ale vašim klientom prinesú úžitok. Navyše, do sumy 17€ si ich budete môcť dať
do nákladov. Mysleli sme na ženy, mužov, ale i na klientov, ktorým sa práve narodilo dieťa. Poďme teda na to.

 

 

Viete čo znamenajú skratky, ktoré hovoria o certifikácii produktov kozmetickej značky ANNEMARIE BÖRLIND?

annemarie

Dostávame časté otázky k certifikácii produktov kozmetiky, ktorú sme nedávno zaradili do nášho sortimentu. Rozhodli sme sa preto v tomto článku ozrejmiť, čo jednotlivé certifikácie znamenajú a čo môžete od produktov tejto značky ako spotrebiteľ očakáva.
Zároveň si dovoľujeme predstaviť našu kolegyňu Janette Cisárovú, ktorá prešla odborným školením a rada vám poradí telefonicky, mailom, alebo osobne na predajni v Piešťanoch.A poďme teraz na význam jednotlivých cetifikácií:




Pravidelná starostlivosť o pleť sa nedá nahradiť

maska anti aging

Predstavte si, že na konci leta by ste vošli do vašej záhrady po prvýkrát. Jednoducho ste nemali čas a nechali ste ju tento rok len tak. Jar a leto ubehli ako voda. A vy ste si povedali, že veď nech ukáže, čo je v nej. Aj sucho bolo, aj pršalo. Asi by ste pri pohľade na ňu riadne zaplakali, však? Podobne to je aj s našim telom. A pokožku tváre nevynímajúc.

 

 

Annemarie Borlind dokazuje, že kozmetika sa dá vyrábať aj s ohľadom na prírodu

annemarie

Poznáte kozmetiku Annemarie Borlind? Zaradili sme ju do našej ponuky A mali sme na to hneď niekoľko dôvodov. Jedným z nich je fakt, že táto kozmetika berie ohľad na prírodu. Netestuje produkty na zvieratách a ani nepoužíva výťažky z mŕtvych zvierat. A to už od roku 1954. Prípravky ANNEMARIE BÖRLIND sú vegetariánske a ponúkame aj vegánske.




Pohostenie pre nečakanú návštevu? Dobré víno, oriešky, ovocie a mandle

orechy

Istotne sa vám už stalo, že zazvoní telefón a na druhej strane je kamarát, alebo niekto z rodiny a ohlási sa ako nečakaná návšteva. V domácnosti nastane chaos. Okrem toho, že nie je upratané, naskytne sa i naliehavá otázka – čo na stôl? Pre takéto prípady je dobré mať po ruke rýchle dobroty, ktoré sa len tak rýchlo nepokazia. Pozrite sa, čo by to mohlo byť. A ešte k tomu zdravé!

 

 

Nástrahy chémie v kozmetike a výhody prírodných prípravkov

klbovavyziva

Na našom FB profile sme spustili anketu. Akú kozmetiku uprednostňujete a venujete pozornosť zloženiu? Prečo sa to pýtame? Nedávno totiž vyšiel článok, ktorý uvádza, že gigant v oblasti výroby kozmetiky musí uhradiť mastnú pokutu, pretože kozmetika ktorú vyrába spôsobuje rakovinu. Link na článok pripojíme na záver nášho blogu. V skratke išlo o to, že Johnson & Johnson musí v USA zaplatiť 4,69 miliardy dolárov (4 miliardy eur) 22 ženám, ktoré po používaní hygienických potrieb s obsahom mastenca a azbestu ochoreli na rakovinu vaječníkov. Preto sa chceme povenovať výhodám prírodných produktov. Čo by ste mali o nich vedieť?




Úsmev je najkrajší vtedy, ak je úprimný a ak sú za ním pekné biele zuby.

dentalnahygiena

Usmievate sa často? Ak áno, je to super. Úsmev pristane každému človeku. S úsmevom sa ľahšie začína i končí deň. Predsa však sú situácie, kedy by sme sa možno i usmievali, ale nie sme si istí našim chrupom. Možno nie je tak biely ako v reklame, alebo máme iný problém. Tak ale problémy sú na to, aby sa riešili...preto sme sa stretli s dentálnou hygieničkou Janou Turanskou, ktorá sa už niekoľko rokov venuje nielen dentálnej hygiene, ale i osvete.

 

 

Potrebujete doplnky stravy na to, aby ste boli zdraví?

klbovavyziva

V poslednej dobe sa čoraz častejšie stretávame s informáciami, že doplnky stravy nie sú potrebné, ak má človek vyvážený jedálniček. Je tomu ale naozaj tak? Potrebujete doplnky stravy na to, aby ste boli zdraví? Pokúsili sme sa zostaviť zopár návodov a dôvodov, kedy sa oplatí popremýšľať o spestrení jedálnička doplnkami stravy.




Hore
74 položiek celkom