Ružové víno, suché dosladené stéviou.
Kategória: | Bezhistamínové víno |
---|
Ružové víno, suché dosladené stéviou. Je ideálne pre diabetikov a osoby s neznášanlivosťou fruktózy. Zvláštnosťou je, že toto víno chutí sladko, ale nie je sladké pretože ako sladidlo je použitá stévia a je suché. Neobsahuje glukózu ani fruktózu. Myšlienka pre vznik tohto vína vznikla pri narodení prvého syna vinára Christiana Weissa. Víno „Candy Pink“ vzniklo ako pocta manželke, ktorá je diabetička. Víno má ovocnú a sviežu chuť. Je ideálne k šalátom, morským plodom, rybám alebo k cestovinám.
Oprimálna teplota: 8 ° C.
Kyslosť: 6,1 ‰,
Zbytkový cukor: 1 g/l,
Zvyškový histamín: 0,012 mg/l