Ajurvédske potraviny

Zdravých ajurvédskych potravín je množstvo: od nápojov, cez oleje a rôzne druhy semienok až po koreniny a prílohy k jedlám. Lúpaná fazuľa Mung-Dal sa v Indii využíva skoro pri každom jedle, pretože obsahuje cenné proteíny, je ľahko stráviteľná a neobsahuje lepok. Na dotvorenie chuti vašich dezertov vyskúšajte ružovú vodu, ktorá ochladzuje a harmonizuje energiu tela, ničí baktérie a pomáha pri trávení. Ako náhradu čierneho korenia vyskúšajte Pippali, ktoré je jemnejšie na žalúdok. Vegáni sa potešia rýchlym raňajkovým kašiam, nabijú ich množstvom energie a pomôžu pri trávení.    

 
1
26 1126
Značky
 
 

Stránka 1 z 1 - 17 položiek celkom

Stránka 1 z 1 - 17 položiek celkom

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.