Neohodnotené

Dašamúla (Dashamoola) BIO prášok - 80g

Minimálna doba spotreby:  07.02.2019

Jedná sa o tradičnú ajurvédsku zmes byliniek, ktorá je pripravovaná z čerstvých  rastlín podľa originálneho ajurvédskeho receptu.

Skladom
Kód: 00409
Značka: Classic Ayurveda
€10,90 –46 % €5,90 €4,92 bez DPH
Dašamúla (Dashamoola) BIO prášok - 80g
Akcia
€10,90 –46 %

Jedná sa o tradičnú ajurvédsku zmes byliniek, ktorá je pripravovaná z čerstvých  rastlín podľa originálneho ajurvédskeho receptu.

Obsahuje až 10 bylín: kantakarí, brhatí, šáliparní, pršniparní, gókšura, bilva, šjónáka, pátalá, kášmarí a agnimantha.

Pôsobenie: podporuje odkašliavanie, proti astme, ukľudňuje, proti teplote, tlmí bolesť.

Využitie: vynikajúco pôsobí proti zápalom a artritíde, podporuje trávenie, posilňuje a ukľudňuje nervy a tíši bolesť.

Táto kombinácia byliniek z neho tvorí voľbu číslo jedna pri podráždení Vaty:  pri kŕčoch, triaške, seknutie v krku (ústrel krku), ischias, artritíde, bolesti nervov, slabosti, ochrnutí z mŕtvice, zvonení v ušiach, úzkosti, strachu, depresii a vo vysokom veku.

Je vhodný aj pri alkoholizme, alebo hepatitíde. Normalizuje neuroendokrinný systém a reguluje funkciu najdôležitejších hormonálnych orgánov, ako sú: štítna žľaza, pankreas, nadobličky, pohlavné orgány

Tradične sa používa aj k bylinným výplachom čriev 

Dávkovanie: ½ - 1 čajová lyžička rozmiešaná vo vode, mlieku, alebo mede. 50ml tohto odvaru dvakrát denne 

Ukladejte mimo dosah detí. Skladujte na chladnom, temnom a suchom mieste. Neprekračujte doporučenú dennú dávku. Není náhradou pestrej stravy. Není určený deťom do 3 rokov, tehotným a dojčiacim ženám.

UPOZORNENIE
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!